5月5日(日)にオーガニック野菜を入荷します (Organic Vegetables arriving on May 5th)
切干大根(Dried Daikon):$2.50 / 30g (数限定)
ほうれん草(English Spinach):$3.30 / bunch (Around 250 g)
大根(White Radish):$4.30 / piece (Around 50-70cm)
ラディッシュ(Radish):$2.50 / bunch
ビートルート(Beetroot):$3.50 / bunch
かぶ(White Turnip):$3.70/ bunch (Around 250 g)
チンゲン菜(Pak Choi): $3.50 / bunch ( Around 250 g)
里芋を販売しております(Japanese Taro)
M size:$7.50 / kg ( 大きめのサイズ/ Bigger than usual sizes)
XS size:$8.50 / kg (絹担ぎ用サイズ/ For Kinukatsugi)
Sold out - また入荷しましたらお知らせいたします。(will be updated upon delivery)
右の写真はSサイズの物になります。
(The picture is S size Japanese Taro. )
粗引き風ソーセージ、お肉スライス類を販売します
(Coarsely-grinded Sausage, Sliced Pork & Beef Slices)
粗引き風ソーセージ(Japanese Sausage):$5.00 / 300g (約8本入り/ About 8 pieces)
ポークスライス(Pork Slice):$5.20 / 300g (冷凍/ Frozen)
ビーフスライス(Beef Slice):$4.50 / 300g (冷凍/ Frozen)
デザートを販売します(Dessert & Cakes)
Baked Cheese Cake Whole: $22.00 (Frozen) incl GST
Green Tea Chiffon Cake Whole: $22.00 (Frozen) incl GST
Creme Caramel: $2.00 incl GST
Coffee Mousse: $2.40 (Frozen) - Caramel風でとても美味しいです!incl GST
Non-Baked Cheese Cake: $2.20 (Frozen) incl GST
Blue Berry Sauce: $6.40/約300g - (Good match with Non-Baked Cheese Cake) incl GST
日本酒販売しております。
販売しているお酒はSake1800ml, 720ml, Sake Small Bottle, 焼酎、チューハイ、梅酒等になります。興味のある方はリストをお渡ししますのでsales@yesfoodservice.com.auまでメール下さい。普段お客様が購入している物よりお安い値段で手に入るのではないかと思います。引き取り場所につきましてはご相談下さいませ。
Japanese Alcohol (Sake)
We are selling Sake 1800ml, 720ml, Sake Small Bottle, Shochu, Chuhai and Umeshu (Plum sake).
If you are interested, please contact sales@yesfoodservice.com.au and we will give you the price list. You might be able to get Japanese sake cheaper than what you get now. Please also consult for the pick-up place.
来週に商品が必要な場合は木曜日(5月2日)の午後4時までにsales@yesfoodservice.com.auまで注文メールをお願いします。
If you would like to receive items next week, please send order to sales@yesfoodservice.com.au by 4PM on Thursday, May 2nd.
ご注文されましたお客様は以下の時間内に引き取りに来て頂けますようお願いします。
日曜:11:00-12:00 / 13:00-16:00
月曜-水曜:10:00-11:00 / 14:00-16:00
Open hour for pick-up items is as below.
Sunday:11:00-12:00 / 13:00-16:00
Monday - Wednesday:10:00-11:00 / 14:00-16:00
No comments:
Post a Comment